GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Pankart şık olmamıştır

05 Şubat 2022

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, “Kılınç’ın astırdığı pankart şık olmamıştır

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılnç’ın “Bu Yol Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sorumluluk Alanındadır” yazılı pankart asmasına bir tepkide CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan’dan geldi.

Karan’ın konuyla ilgili basına gönderdiği tepki yazısı;

“Karan:” Hizmetin siyaseti olmaz diyoruz, pankartla karşılık veriliyor”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Anamur’un her mevsim yoğunluk yaşanan İskele ve Taşlık Bölgesine inen yolların turizme uygun hale getirilmesi talep edilmişti.
Talebi yerinde bulan Başkan Seçer, yaz sezonu gelmeden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi (İskele Yolu) ve 19 Mayıs Caddesi (Stadyum Yolunda) alt yapı ve üst yapı (asfalt ve kaldırım) çalışmalarının yapımını ilgili daire başkanlıklarına talimat vermişti.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Anamur-Bozyazı Koordinatörü Erdal Karan, söz konusu yolun hadi yaptık demekle olmayacağını, altyapısı güçlü turizme yönelik bir yol olacağını söyledi.
Özellikle 19 Mayıs Caddesinin uzantısında kış mevsiminde yaşanan olumsuzluğun yaşanmaması için altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Büyükşehir Koordinatörü Erdal Karan, ”Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi (İskele Yolu) ve 19 Mayıs Caddesi (Stadyum Yolunda) yalnız sıcak asfalt dökümü yapılamayacağını, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla turizme yönelik olacağını da, valilikten talep edilen iznin de beş ay sonra verildiğini de Belediye Başkanı Hidayet Kılınç da çok iyi biliyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Mersin büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, her zaman uzlaşmacı olun dediğini de belirten CHP’li Erdal Karan” “Sayın Başkan bize her zaman hizmetin siyaseti olmaz, uzlaşmacı olun” şeklinde her zaman hatırlatma yaparken, ilçe belediye başkanımız olumsuz hava şartları nedeniyle yapımı kısa süre geciken yola pankart asıyor. Bizde Anamur’da yaşıyoruz, vatandaştan gelen tepkileri biliyoruz, uygun bir şekilde açıklama yaparak, onları bilgilendiriyoruz. Gecikme için özürde diliyoruz, anlattığımızda anlayışla karşılıyorlar. Hiç bir kavgadan beslenen taraf olmayacağız.
Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi (İskele Yolu) ve 19 Mayıs Caddesi (Stadyum Yolunda) 15 Şubatta tüm yol çalışma ekipmanlarıyla süratle başlanacak ve 19 Mayıs’ta tamamen bitirilecek. Başkan Kılınç’ın astırdığı pankart şık olmamıştır” diye konuştu.”

haberanamur0015

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.