GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Başkan Adayı Özdemir’in basın bülteni

15 Aralık 2021

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Esnaf Odası Başkan Adayı Özdemir’in basın bülteni

Anamur Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Ahmet Özdemir, esnafları ziyaret ederek neden aday olduklarını anlatıyor.

Özdemir’in basın bülteni şöyle:

“Özdemir:” Esnaf, köyümüzün mahallemizin ağabeyleri ablalarıdır”

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, ”Sahada ekip olarak devam ettirdiğimiz seçim çalışmaları sırasında tüm esnaf ve sanatkarlarımızı mümkün olduğunca ziyaret ederek neden aday olduğumuzu, göreve seçilmemiz halinde neler yapacağımızı anlattık, anlatmaya devam ediyoruz.” Dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Adaylığını açıklamasının ardından, ekibiyle birlikte esnaf ziyaretlerine çıkan Ahmet Özdemir, “. Yaptığımız istişareler neticesinde aldığımız karar sonucu dostlarımızın da teveccühleriyle, başkanlık yarışında bizde aday olma kararımızı basın toplantısı ile açıklamamızın ardından sahaya indik.
Odamız için en hayırlı neticenin ortaya çıkmasını sağlamak ve hepimizin hayrına olacak bir seçim için çaba gösteriyoruz. Gerek esnaf ziyaretlerimizde gerekse ikili görüşmelerimizde bir diğer aday arkadaşımızı üzecek söylemlerde bulunmuyoruz. Bir başkasını kötüleyerek, yererek hiç kimse prim yapamaz. Ben ve ekibim bunun bilincindeyiz. Biz, bu inançla yola çıktık ve inandığımız değerler çerçevesinde bu işi de en güzel şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağımızı ziyaretlerimizde esnaflarımızla paylaşıyoruz. Çok şükür ziyaretlerimizde esnaflarımızdan olağanüstü bir ilgi görüyoruz.” diye konuştu.
Esnaf bulunduğu şehrin bir aynasıdır
Anamur Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığını da sürdüren Ahmet Özdemir, Kooperatifi ayağa kaldırmak için çok çaba gösterdiklerini kaydederek, Kooperatifin bugün hak ettiği yerde olduğunu söyledi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olurken sorumluluklarının ağır olduğunun farkında olduklarını da belirten Özdemir, “ Esnaf ve Sanatkarların temsilinde haklarının korunmasında, geliştirilmesinde, çalışmalar yapılmasının yanında, üyelerimizin sorunlarını kendi sorunlarımızdan üstün tutarak, günün her saati kendilerine hizmet edeceğiz. Esnaf ve sanatkarlar bir toplumun iş hayatına can veren damarlardan birisi. Bizim kültürümüzde esnaf, köyümüzün mahallemizin sokağımızın çarşımızın birer ağabeyleri ablalarıdır. Esnaf manevi değerlerimizin kültürün ve samimiyetin muhafızıdır.
Esnaf bulunduğu şehrin bir aynasıdır. Alın teriyle gecesini gündüzüne katan cumartesi pazarı olmayan hem kendi geçimini sağlamak için hem ülkesine vatanına ekonomik yönden katlı sağlamak amacıyla bileğinin gücüyle çalışan, değerli abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz hak ettiği değeri vereceğiz ”dedi.

haberanamur0018haberanamur0027haberanamur0034haberanamur0044haberanamur0052haberanamur0062haberanamur0071

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.