GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

AK Parti, Feyzullah Yılmaz ile devam edecek

22 Şubat 2020

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

22-subat-2020009AK Parti Anamur İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz, güven tazeledi.

Anamur Kültür Merkezi salonunda yapılan 7. Olağan kongreye AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın ve Lütfi Elvan, Bursa Milletvekili İsmail Aydın, İl Başkanı Cesim Ercik, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

İLÇE BAŞKANI FEYZULLAH YILMAZ: “TÜRKİYE ARTIK BOYNU BÜKÜK DEĞİL”

AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkınımızın devlet adamlığını hep birlikte yazılı ve görsel basından takip ediyoruz. Hem milletimizin hem ümmetin hamisi oldu. Bunun adıdır AK Parti. AK Parti artık bulunduğumuz coğrafyada veya dünya coğrafyasında artık boynu bükük Türkiye Cumhuriyeti Devleti değil, gerekirse kulak çeken, yol gösteren, gerektiği zaman racon kesen devlet adamı, reisimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti’dir” dedi.

“HİZMETLERİ UNUTMAYALIM”

“Sayacak çok hizmetlerimiz var, bunları iyi anlatmamız lazım, unutmamamız lazım” diyen Yılmaz, hükümet yatırımlarını anlatarak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eski Türkiye’yi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız lazım. Değilse günümüzde aldığımız hizmetlerin kadrini kıymetini bilemeyiz. İnşallah bir daha 2001 krizini yaşamayız, inşallah o zamanki faiz lobilerinin eline düşürmez rabbim. Bizim düşmanımız çok, dostumuz yok. Hatalarımızı hep birlikte düzeltelim. Birlik ve beraberlik içinde vatan, bayrak ve toprak için el ele tutuşalım.”

ELVAN, YATIRIMLARI ANLATTI

AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan da Anamur’a yapılan yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi:

“Kapalı devre sulama sistemin kalan kısmının ihalesini bu ayın 27’sinde yapıyoruz. Projeyi genişlettik toplamda 280 milyon liralık bir yatırım yapacağız. Anamur Kalesi’ni açtık hayırlı olsun. Devlet hastanesindeki hekim açığını süratle tamamlayacağız. En modern şekilde sizlere hizmet vermeye devam edecek. Demirören sulama barajıyla ilgili sözleşmesi ve devir işlemi yapıldı. Dragon çayı ve Çeltikçi deresi birinci kısmı ihalesi yapıldı. Anamur’da 2020 yılında elektrik altyapısına 31 milyon lira yatırım yapılarak 18 köyümüzün elektrik sorunu bitecek. Bu köyler, Kızılaliler, Alataş, Karadere, Çamlıpınaralanı, Demirören, Uçarı, Anıtlı, Çamlıpınar, Karaağa, Lale, Güngören, Korucuk, Yukarı Kükür, Ovabaşı, Sarıdana, Karaçukur, Çataloluk ve Güleç. Kalan 39 mahallemizin de 2021 yılında bitireceğiz. Akine, Sarıağaç ve Ormancık’a toprak ikmali için 150 milyon lira para harcayacağız.”

YILMAZ, GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde 365 oy alan Feyzullah Yılmaz, tekrar AK Parti Anamur İlçe Başkanı olarak seçildi.

Feyzullah Yılmaz başkanlığında 20 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“İlknur Taş, Ayşe Tuğrul, Gülümser Yüce, Serpil Ataş, Durmuş Tolu, Özcan Yıldırım, Mehmet Ars, İbrahim Bozdemir, Ahmet Şen, Hüsnü Ataş, Osman Aslan, Yener Fazlıoğlu, Vedat Bulut, Veli Toy, Adil Sarı, Avni Kerbali, Hüsnü Yasin Yılmaz, Burak Bulut ve Tuncer Başkan.”

29 kişilik il delege listesinde ise şu isimler yer aldı:

“M. Feyzullah Yılmaz, Avni Kerbali, Ahmet Ceren, Özcan Yıldırım, Fatih Şen, Ahmet Şen, Hüsnü Ataş, İbrahim Bozdemir, Hüsnü Yasin Yılmaz, Veli Toy, Burak Bulut, Neval Öztürk, Ali Yılmaz, Sami Erdal, Yener Fazlıoğlu, Osman Aslan, Halil Kerbali, Mehmet Doğan, Mehmet Ars, Bahir Aslangil, Cemil Şah, Hüseyin Oktar, Durmuş Tolu, Mustafa Emir Toprak, Şinasi Aslan, Ahmet Yıldırım, Salim Erdem, Ahmet Doğan ve Funda Cop.”22-subat-202000522-subat-202000822-subat-2020009122-subat-202001022-subat-202000322-subat-2020011

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.