Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Türe, AKP’lilere seslendi “Adayınız benim”

17 Mart 2019

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, ‘AK Parti’li kardeşlerim sizin adayınız benim” dedi.

Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin Milletvekilleri Behiç Çelik ve Zeki Hakan Sıdalı, açılış törenine katılmak üzere Anamur’a geldi.
Yılmaz ve Kocamaz ile beraberindeki il ve ilçe başkanları ve belediye başkan adayları, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile çok sayıda partili tarafından Pullu’da karşılandı. Çok sayıda aracı katılımıyla düzenlenen konvoyda otobüsten halk selamlandı.
Daha sonra belediye kültür merkezinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin gerçekleştirdiği projeler ile açılışı yapılacak projelerin tanıtımı yapıldı.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, törende yaptığı konuşmada, Kocamaz’ın kendisine bekar olan Lale muhtarının evlenip evlenmediğini sorduğunu belirterek, “Muhtarımızın medeni durumunu bilen bir başkanımız var bizim. Birileri gibi son iki ayda kapı kapı dolaşan değil, ilmek ilmek Mersin’i bilen bir başkanımız var. Anamur’a verdiği hizmetlerden dolayı, partili partisiz herkese kapısını ve yüreğini açtığı için Burhanettin Kocamaz başkanıma sonsuz teşekkürler sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ayfer Yılmaz’a da çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Anamur’un kendisinin arkasında olduğunu buradan belirtiyorum” dedi.
Anamur’daki CHP’li ve AK Parti’lilere seslenen Türe, şunları söyledi:
“AK Parti’ye gönül vermiş, AK Parti’ye daha önce oy vermiş, oy vermeyi düşünen vatandaşlarım. Adayımız yok diye sakın ola üzülmeyin. Sizin adayınız Mehmet Türe. Emin olun ki çatı adayı olarak çıkardığınız kişiden size daha yakın, size daha iyi hizmet edecek, sizin kıymetinizi daha iyi bilecek kişi benim. CHP’ye gönül vermiş, oy vermiş, vermeyi düşünen kardeşlerim. Sakın ola birilerini sevindirmeyiniz. Oylarımızı bölmeyiniz, kimseye fırsat vermeyiniz, Anamur’u bir maceraya sürüklemeyelim. Anamur üzerinden bir kumar oynatmayalım.”
Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayfer Yılmaz da Burhanettin Kocamaz’a tarihi bir kumpas kurulduğunu belirterek, “Gönül isterdi ki bugün Sayın Kocamaz, sizlere yapacağı projeleri anlatsaydı. Ancak birileri sizlere yapılan hizmetleri cezasız bırakmıyor. Ancak bundan sonra Anamur’a yapılacak hizmetleri ben yapacağım. Bu oyun 31 Mart’ta bozulacak ve bazılarının yüzüne tokat gibi çarpılacak” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise seçime şaibe bulaştırıldığını belirterek, “Önümüzü kestiler, aday olmamızı sizin de bizi seçmenizi engellediler. Pes edeceğimi zannettiler. Yörüğe pes etmek yakışır mı? Biz millete hizmet yolunda sonuna kadar varız. Bir yol açtık ve Sayın Ayfer Yılmaz’ın demokrasi bayrağını daha da yukarılara çıkaracağına inanıyorum. Sizlerden Ayfer Yılmaz’a ve Mehmet Türe’ye destek bekliyorum. Ben belediye başkanı olmasam da Mersin için mezara kadar çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yeni otogar, mezbahane ve Ören kanalizasyon hattının açılışı yapıldı.

16-mart-2019-00916-mart-2019-00516-mart-2019-00116-mart-2019-00316-mart-2019-00416-mart-2019-01116-mart-2019-006

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.