Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Sağlar, Anamur’da ittifak temsilcileri ile bir araya geldi

08 Mayıs 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

7-mayis-201810607-mayis-20181058CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Anamur’da partililerle kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıya CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven, Bozyazı İlçe Başkanı Nevzat Turgay, Demokrat Parti Anamur İlçe Başkanı Murat Özdemir, Saadet Partisi Anamur İlçe Başkanı Menderes Bora ve Vatan Partisi Anamur İlçe Başkanı Uğur Afyoncu, MUZBİR Başkanı Mehmet Güzel ve muhtarlar ile CHP ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven, 55 gün sonra baskın seçim yapılacağını belirterek, “Bu seçimde parlamentoyu ve cumhurbaşkanını seçeceğiz. Bu seçimde ittifaklar olacak. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi’nin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı milletimize şunu vaat etmektedir; Milletimiz seçimde bu ittifaka oy verdiği zaman parlamenter sisteme dönülecektir” dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE İLE TELEFON BAĞLANTISI

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar da konuşmasının başında CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile telefon bağlantısı kurarak toplantıya katılanlara hitap etmesini sağladı.

İnce, telefon bağlantısında televizyonlarda, meydanlarda kavga etmek yerine çözüm üreten bir anlayışla yarışmak istediğini belirterek, “Ama Türkiye nasıl huzura kavuşur diye tartışmak yerine benimle kavga etmek isterse buna da hazırım” dedi.

Adaylardan randevu isteyeceğini yineleyen İnce, “Adil bir yarış olması gerektiğini bu ziyaretlerde dile getireceğim” diye konuştu.

İnce, “Türkiye’nin barışa, huzura ihtiyacı var. 24 Haziran’da bunu sizlerle hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

ANAMUR’A TEŞEKKÜR

Sağlar, parlamenter demokrasiye geri dönüleceği sözüyle yola çıktıklarını belirterek, ittifak yaptıkları partilerin ilçe başkanlarına katılımları için teşekkür etti.

24 Haziran’da yeniden demokratik bir cumhuriyete kavuşulacağını ifade eden Sağlar, şunları söyledi:

“Biz kimseyi din, dil, ırk ayrımı yapmadan insana saygı vardır. Emeğe saygı anlayışı vardır. Anamur’dan yola çıkacağız ve dayanışma içinde başaracağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi kamuoyu araştırmaları yaptırıyor. O adaylar arasında benim de ismim geçiyorlar. Kocamaz, “Bu aday mı” diye sorunca, arkadaşlarımız da “hayır” diyorlarmış. Beni Mut’ta Mutlu, Mersin merkezde Mersinli, Anamur’da Anamurlu biliyorlar. Nereli olduğumu sordular. Demek ki herkes beni kendisinden görüyor. Bu benim için büyük bir onurdur. Anamur’da benim siyasete girmemde ve bu günlere gelmemde emeği olan çok insan var. Onlara şükran borçluyum.

EMEKLİLERİN MAAŞLARINDA KESİNTİ YAPABİLİRLER

Ekonominin çöktüğünü, Türkiye’nin bu yıl 214 milyar dolar borç ödemek zorunda olduğunu ifade eden Sağlar, “Erdoğan ola ki kazara seçilirse emeklilerin maaşlarından kesinti yapabilir. Türkiye, bu yıl 214 milyar borç ödemek zorunda. Ama Merkez Bankası’nın rezervlerinde bulunan para 90 milyar dolar. Üstü yok. Nerden bulacak parayı? Hesabı şu; erken seçim yapıp kazanarak, devletin bütün kurumlarını istediği gibi yönetme hakkını ele geçirince yapacağı ilk iş vatandaşın bankalardaki 200 milyar dolarına el koymak. Onu Türk parasına çevirip borcu ödemek. Yeni bir devlet kurdum diye emeklilerin maaşlarını da ellerinden alabilir. Bu geçmişte yaşanmıştır. İşadamlarına ‘OHAL ilan edip grevi engelleyerek sizin yanınızda olduk’ dediler. Özellikle emeklilerimize bunları anlatmalıyız” diye konuştu.7-mayis-201810597-mayis-201810617-mayis-201810627-mayis-201810637-mayis-201810647-mayis-201810657-mayis-201810667-mayis-20181067

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.