GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

İsmet Özen CHP’den aday adayı

01 Mayıs 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

1-mayis-2018009CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı İsmet Özen, Mersin’in sorunlarının çözümü için aday adayı olduğunu belirtti.

Özen, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en karanlık günleri ile karşı karşıya olduğu bir dönemde yeni bir seçime hazırlanmaktadır. 16 Yıllık AKP iktidarı güzelim ülkemizi uçurumun eşiğine getirmiştir. Bu süreci aşmak, Türkiye’ye dayatılan karanlık senaryoyu yırtıp atmak; CHP’ye gönül vermiş, emek vermiş içi ülke sevgisi, insan sevgisi ile dolu, özgürlük ve bağımsızlığı karakter edinmiş biz CHP’lilerin göstereceği azme ve gayrete bağlıdır.

24 Haziran seçimleri, 16 yıldır kardeşi kardeşe düşman eden, Cumhuriyet değerlerimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen Tek Adam Rejimine, Ülkemizi yangın yerine çeviren AKP iktidarına son vereceğimiz gün olacaktır. Kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi, geleceğimizin de kurucusu olan CHP; bugüne kadar nasıl en karanlık günlerde halkımızı kucaklayıp aydınlık bir geleceğe taşıdıysa, bugün de aynı kararlılıkla Laik Cumhuriyeti yeniden inşa etmek için iktidara geliyor. CHP’nin geleceği inşası; bilgili, bilinçli ve kararlı kadroların mücadeleyi omuzlaması ile mümkün olacaktır.

O gayret ve mücadele azmini yüreğinde hisseden sizden biri olarak 24 Haziran seçimlerinde CHP Mersin Milletvekilliği için aday adayı olduğumu siz değerli hemşehrilerimle, partililerimle, dostlarımla paylaşmak istedim. 1980 öncesinde Aksu Öğretmen Okulu’nda başladığım siyasi mücadeleye 1980 sonrasında kurulan önce SHP’de sonra da 12 Eylül darbecilerinin kapattığı CHP’de bugüne kadar devam ettim. Siyasal çizgimde asla bir kırılma olmaksızın, şartlar ne olursa olsun Partimin tüm kademelerinde bir nefer olarak çalıştım. Taşıdığım en büyük onur CHP üyeliği oldu.

AKP’nin bu ülkeye yaşattıkları karşısında susmayı reddeden bir yol arkadaşınız olarak yeni bir görev talebiyle karşınızdayım. Sizlerin de desteğiyle uzun yıllar kazandığım siyasi ve mesleki birikimlerimi, üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında sizlerin sesi olarak TBMM’ye taşımak istiyorum.

Bugüne kadar üstlendiğim her parti görevini kıymetli bulmuş biri olarak şimdiki en önemli sorumluluğumuzun CHP’yi iktidar yapmak olduğuna inanıyorum. AKP’nin, iktidarını sürdürmek için temel hak ve özgürlüklere yönelik saldırılarına karşı TBMM’de kalkan olmak ve Mersin’in sesini Ankara’da duyurmak için Adayım.

Bu anlamda; Ülkemizin sorunlarını biliyorum, Mersin’imizin sorunlarını biliyorum, Esnafımızın, turizmcimizin, tarımcımızın sorunlarını biliyorum, İşçinin, çiftçinin, emeklinin, memurun sorunlarını biliyorum, Engellilerin, yaşlıların, kadınların, gençlerimizin sorunlarını biliyorum, Yok edilmeye çalışılan meslek örgütlerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarını biliyorum.

Bütün bu sorunların çözümü noktasında parlamentoda sesiniz olmak için aday adayıyım. Senin sesin sadece parlamentoda iki duvar arasında değil, okulda, iş yerinde, sokakta, fabrikada, tarlada… kısacası haksızlığın ve hukuksuzluğun olduğu her yerde olacak.

Sarsılmaz bir inanç ve kararlılıkla; AKP’nin ‘’diktatörlük’’ girişimine, demokrasi düşmanlığına ve hukuk tanımazlığına karşı ‘’ortak aklın ve vicdanın temsilcisi’’ olmak için aday adayıyım. Türkiye halkını kutuplaştırmak ve bizi bölmek isteyenlere karşı kardeşliğin sesi olmak için Adayım.

Laik Cumhuriyetimiz ve onun kazanımlarının bir bir yok edilmeye çalışıldığı bu süreçte yapılacak tek şey kuvayi milliye ruhunu yeniden canlandırmaktır. Kısacası, güzel günler görmek için bir kıvılcım gerek; sizin sesiniz olarak, sizlerle birlikte bu meşaleyi Mersin’den yakarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımıza inancım tamdır.

Sizlerden aldığım güç ve güvenle çıktığım bu kutlu yolculukta, kendimi sizlerin duyarlı vicdanına, dostluğuna ve yoldaşlığına emanet ediyorum.”

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.