Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Türe: “İYİ Parti Türkiye’ye umut ışığı oldu”

03 Nisan 2018

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

3-nisan-2018001Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti’nin tüm Türkiye’ye umut ışığı olduğunu belirterek, ‘iktidarın alternatifi yok’ cümlesinin artık bittiğini söyledi.

Türe, Ankara’da gerçekleştirilen İYİ Parti 1. Olağanüstü Kongresi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Ankara Spor Salonu’ndaki kongreye büyük ilgi gösterildiğini ve yaklaşık 70 bin kişinin katıldığını kaydetti.

‘İKTİDARIN ALTERNATİFİ YOK’ CÜMLESİ ARTIK BİTTİ

Mersin ve Anamur olarak il başkanı, ilçe başkanları, yöneticiler ve partililerin yoğun katılımıyla kongreye destek verdiklerini ifade eden Türe, şunları söyledi:

“Kongremiz sadece partililerimiz için değil, tüm Türkiye’ye bir umut ışığı oldu. Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğum 9 yıl boyunca katıldığım kongreleri dikkate aldığımda, bu kongre hem katılım hem heyecan hem insan profili açısından daha önce katıldığım kongrelerin kat kat üzerindeydi. Her ne kadar ulusal basında yer almasa da sosyal medyada bu kurultay birinci sıraya yerleşerek halkımıza ulaşmıştır. Demokrasinin tam olarak işletildiği bir Türkiye için İYİ Parti’nin halkın önderliğine soyunacağını ve yıllardır dile getirilen ‘iktidarın bir alternatifi yok’ cümlesinin bu kurultayla artık bittiğini düşünüyorum. Ülkemiz insanının umut, gelecek beklentisi ve bu ülkeye hizmet konusunda İYİ Parti’ye güveninin tam olduğunu orada gördük.”

TEŞKİLATLARIMIZ KONGREDEN BÜYÜK BİR SİNERJİYLE DÖNDÜ

Kongrenin teşkilatın moral ve motivasyonunu da yükselttiğini ifade eden Türe, şöyle devam etti:

“Teşkilatlarımız kongreden büyük bir sinerjiyle döndü. Halkta karşılığımız var ve bize düşen de halktaki karşılığa öncülük etmektir. Burada elimizden geleni yapıp iyilik hareketinin öncüleri olacağız. Bugün itibariyle biz kolları sıvadık. Önümüzdeki seçimlerde partimizi hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Tabi Belediye Başkanı Mehmet Türe olarak bana büyük görevler düşüyor. İYİ Partili bir belediye başkanı olarak iyi hizmetlere imza atmak zorundayım. Örnek olmak zorundayım. Omzumdaki yükün farkındayım. İYİ Partili bir belediye başkanının nasıl olduğunu, ne yapması gerektiğini göstermek durumundayım. Onun için çalışmalarımızı hızlandırdık. Meclis üyelerimizle birlikte, belediye kadrolarımızla birlikte Anamur’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bu damgayı İYİ Partili belediye olarak vurmak istiyoruz. Halkımızın da partimizin ilkelerini, programını, tüzüğünü tanımalarını istiyoruz.”

İDEOLOJİ PARTİSİ DEĞİLİZ, HERKESE KUCAK AÇIYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Türe, İYİ Parti’nin vatandaşın talebiyle kurulduğunu ve kapılarının herkese açık olduğunu da vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Hiçbir siyasi partiye karşı peşin hükümlü değiliz, ön yargımız yok, herkesi kucaklamaya hazırız. Amacımız ülkemizin iyi olmasıdır. Memleketimizin terörden temizlenmesi, ekonomiden, tarımdan, turizmden hak ettiği payı alması için çalışıyoruz. Partimizin bu ülke için bir ihtiyaç olduğunu, ülkemizin yeni bir partiye değil, iyi bir partiye ihtiyacı olduğunu her ortamda dile getiriyoruz. Herkese kucak açıyoruz, bir ideoloji partisi değiliz. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza sahip çıkan herkesin buluştuğu bir ortak adresiz. Genel Başkanımızın da söylediği gibi, barışın olduğu, kardeşliğin olduğu, terörün bittiği, ekonominin canlandığı, korkunun olmadığı, hukukun adaletin tam işlediği bir Türkiye için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza kendimizi anlatarak güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum.”3-nisan-20180103-nisan-20180063-nisan-20180243-nisan-20180183-nisan-2018023

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.