Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Zabıta haftası kutlandı.

09 Eylül 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Belediyesi tarafından bir dizi etkinlik yapılarak zabıta haftası kutlandı.

Kutlamayla ilgili Anamur Belediyesi’nin açıklaması;

“Kuruluşu Osmanlı dönemine dayanan Zabıta Teşkilatının bu yıl 191. Kuruluş yıl dönümü kutlandı.  Kutlamalar kapsamında Anamur Belediyesi tarafından bir dizi etkinlik yapıldı. Anamur Belediye zabıta personeli  ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ile birlikte çarşı esnafına çiçek dağıtımı yapıldı.

Hafta içinde Belediye Başkanı Mehmet Türe, zabıta teşkilatı ile akşam  yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte Başkan Türe zabıta personeline   gece gündüz 24 saat mesai saati gözetmeksizin çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan türe “Görevinizi helali  ile yapıp, evinize gittiğinizde kafanız rahatsa hiçbir şeyden korkmayın. Siyaset bir araçtır amaç memlekete hizmet etmektir. Herkes farklı görüşe sahip olabilir, ama herkes millete hizmet etme fikri çevresinde toplanmalı. Belediyeler için siyasi bir kurum diyorlar ama ben buna katılmıyorum. Burası herhangi bir siyasi partinin ilçe teşkilatı değildir. Bir partinin kadın kolları,  gençlik kolları merkezi değil. Burası hizmetin göbeğidir. Her siyasi partiden her inançtan, her ırktan ilçemizde ikametgâh eden herkese hizmet ediyoruz. İşte o yüzden hakkı ile yaparsak bu görev kutsaldır. Bu bağlamda siz, zabıtalar bizim halka açılan yüzümüzsünüz. Hata vardır affedilir, yanlış vardır idare edilmez. Affedilmez. Dolayısı ile yanlışlara kapalıyız, hatalara hoşgörülüyüz. Sizde vatandaşa öyle olun. Hoşgörülü olun. Ama art niyetli birileri varsa yasal olan haklarınızı kullanın. Şeklinde konuştu.

Kuruluşu Osmanlı dönemine dayanan Zabıta Teşkilatının bu yıl 191. Kuruluş yıl dönümü kutlandı.  Kutlamalar kapsamında Anamur Belediyesi tarafından bir dizi etkinlik yapıldı. Anamur Belediye zabıta personeli  ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel ile birlikte çarşı esnafına çiçek dağıtımı yapıldı.

Hafta içinde Belediye Başkanı Mehmet Türe, zabıta teşkilatı ile akşam  yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte Başkan Türe zabıta personeline   gece gündüz 24 saat mesai saati gözetmeksizin çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan türe “Görevinizi helali  ile yapıp, evinize gittiğinizde kafanız rahatsa hiçbir şeyden korkmayın. Siyaset bir araçtır amaç memlekete hizmet etmektir. Herkes farklı görüşe sahip olabilir, ama herkes millete hizmet etme fikri çevresinde toplanmalı. Belediyeler için siyasi bir kurum diyorlar ama ben buna katılmıyorum. Burası herhangi bir siyasi partinin ilçe teşkilatı değildir. Bir partinin kadın kolları,  gençlik kolları merkezi değil. Burası hizmetin göbeğidir. Her siyasi partiden her inançtan, her ırktan ilçemizde ikametgâh eden herkese hizmet ediyoruz. İşte o yüzden hakkı ile yaparsak bu görev kutsaldır. Bu bağlamda siz, zabıtalar bizim halka açılan yüzümüzsünüz. Hata vardır affedilir, yanlış vardır idare edilmez. Affedilmez. Dolayısı ile yanlışlara kapalıyız, hatalara hoşgörülüyüz. Sizde vatandaşa öyle olun. Hoşgörülü olun. Ama art niyetli birileri varsa yasal olan haklarınızı kullanın”.

haber-004haber-003

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.