GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

MHP İl Başkanlığı’na Gölgeli atandı

10 Temmuz 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

10-temmuz-2017010MHP İl Mersin İl Başkanlığı’na Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Uğur Gölgeli atandı.

MHP Mersin İl Yönetiminin Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından, İl Başkanlığına Atsız Afşin Yılmaz’ın yerine Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Uğur Gölgeli getirildi.

6 ay önce atanan MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın yönetimiyle birlikte görevden alınmasının ardından Mersin’de daha önce Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan, Mart 2017’de Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Zeynel Uğur Gölgeli, MHP’nin yeni Mersin İl Başkanı olarak görevlendirildi.

Gölgeli, görevlendirme yazısını MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’den aldı.

Resmi görevlendirmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Gölgeli, şunları kaydetti:

“MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in takdirleriyle MHP Mersin İl Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Ömrünü bu davaya adayan, her türlü fedakârlığı göstererek devletin ve milletin istikbali için mücadele eden Genel Başkanımıza sadakat ile bağlı kalacağımı arz ediyor, yetki belgesini kendilerinden almış olduğum Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin Beyefendiye, beni bu göreve layık gördükleri için teşekkürlerimi sunuyorum.

Emrinde görev yapmaktan gurur ve şeref duyduğum, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı görevini layık gören ve samimiyeti ile gönül bağımızı kuvvetlendiren Ülkü Ocakları Genel Başkanım Sayın Olcay Kılavuz Bey’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğimizin ve beraberliğimizin sürmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Tanrı Türk’ü Korusun, Türk Milliyetçiliği Var Olsun!”

Atsız Afşin Yılmaz’dan açıklama

Görevden alınan eski İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanımızın takdirleri ile atanmış olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı görevinden 06 Temmuz 2017 tarihi itibariyle alınmış bulunuyoruz.

Genelde ve yerelde siyasetin sıkıntı içerisinde olduğu görev yaptığımız süre boyunca, görev bilinci ile teşkilatımızı derleyip toparlamaya, kısıtlı imkanlarla güçlü ve bağımsız bir teşkilat inşaa etmeye çalıştık.

Yoklukta kurulmuş hareketimizi, varlıkta tutulduğu hastalıklardan arındırmaya çalıştık. Teşkilatçılığın önüne geçen ayrılıkçılığı, adamcılığı, ekipçiliği, menfaatperestliği yenmeye çalıştık. Olumlu siyaset yapmaya çalıştık. Sorumlu siyaset yapmaya çalıştık. Her adımda önce teşkilatımızı düşündük, ele güne karşı düşülecek durumu düşündük. Zira, teşkilatçılığın gereğinin bu olduğuna inandık. Üç hilali Mersin’de ebedi kılmanın tek yolunun bu olduğuna inandık. Teşkilatın, kişilerin tamamının toplamından büyük olduğuna inandık.

Bu süreçte, halis niyetimizi, kutlu dava anlayışımızı gören, anlayan, destekleyen, elimizden tutan, omuz veren tüm ülküdaşlarıma, yönetici arkadaşlarıma, kardeşlerime, özellikle ağabeylerime teşekkür ediyorum.

Bu yüce millet uğruna, bu vatan uğruna, bu kutlu dava uğruna bu kadar bedel ödenmişken, kahramanlar hergün kan verirken, can verirken bizim nefsi düşünmemiz, nefsi davranmamız elbette söz konusu olamaz.

Ülkücü hareket Türk Milleti’nin son kalesidir. Genel Başkanımız Türkiye’nin ve Türk Dünyasının bilge lideridir. Her hal ve şartta liderimizin ve teşkilatımızın son nefesimize kadar emrindeyiz.

Mersin’de üç hilal ilelebet dalgalansın!

Kızıl elma kaçsın, Türk peşinden koşsun!10-temmuz-201700810-temmuz-201700910-temmuz-2017002

Yeni Büyük Türk Medeniyeti, Kutlu Turan Ülkesi kurulsun!

Türk Milleti var olsun!”

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.