Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Hüner Coşkuner konserine yoğun ilgi.

13 Haziran 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Hüner Coşkuner konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Anamur Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlediği program çerçevesinde Hüner Coşkuner Konseri verdi. Anamur Belediyesi Cumhuriyet Meydanında devam eden Ramazan etkinlikleri bünyesinde düzenlenen Hüner Coşkuner Halk Konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konser, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı arkasında devam etti. Beyaz bir elbise ile sahne alan Hüner Coşkuner, katılımcılar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Çile bülbülüm, Yar Saçların lüle lüle, caney caney, Sivas’ın yolları,

Programda konuşan Başkan Türe Ramazan ayınız mübarek olsun öncelikle başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu asil Millet bu coğrafyada olduğu müddetçe dört tarafını sarmış düşmanlar içerideki hainlerle birleşerek bu ülkeye kast etmeye çalışıyorlar.

Ecdadımız bu vatan için şehit düştü,  çocuklarımız bu vatan için Şehit düşüyor. Bizlerde her zaman vatanımızı canımız pahasına korumaya hazırız.  Bugün bizlerin can ve mal güvenliğimizi yapan polis ve askerlerimiz bu görevi yerine getiriyor. Onların Allah yardımcıları oluşun” diyerek temennilerini dile getirdi.

Anamur Belediye Başkanı olarak 8 yıldır hizmet verdiğini kaydederken hizmetlerde yansıda gösterildi Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bu zaman zarfında; “Hem fiziki hem de sosyal faaliyetlerde Anamur Belediyesi ilk sıralarda yer alıyor. Büyükşehir Yasası çıktıktan sonra bir takım dezavantajlarımız oldu ama bu dezavantajları 25 yıllık tecrübesiyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz sayesinde bu dezavantajı, avantaja çevirdik.

Geleneksel olarak yaptığımız Ramazan etkinliklerimiz, Cumhuriyet Meydanında 30 gün boyunca devam ediyor.  Bundan sonra 2 ay sürecek alıveriş günleri, daha sonra Akdeniz’in en büyük Kültür ve Muz festivali ve Türkiye’nin en büyük Gıda ve Tarım Fuarı hazırlıklarımız sürüyor. Anamur Belediyesi’nin hizmetlerine baktığımıza 50-100 bin nüfuslu yerler içerisinde verilen hizmetler kapsamında ilk sırayı alır.

Siz yanımda olduğunuz sürece bu hizmetler artarak devam edecek.” Dedi.  plaket ve Anamur Belediyespor formasını takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Türe,  Anamur muzunu ikram etmeyi de unutmadı.

Konserin devam eden bölümünde Hüner Coşkuner ile sahne alan Belediye Başkanı Mehmet Türe, ‘Selahattin Altınbaş’ın, ‘Duydum ki Unutmuşsun Gözlerinin Rengini’ parçasını okudu.

haber001haber002haber003haber0031

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.