Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Babahan: ‘Anamur’da yüzde 55 evet çıkacak’

12 Nisan 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

12-nisan-20171005MHP Anamur İlçe Teşkilatı, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

MHP Anamur İlçe Başkanı İsmet Babahan, Efsane restaurantta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve parti genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda Anamur’da bu teşkilatın başına getirildiklerini belirterek, “Liderimizin ve partimizin almış olduğu karar doğrultusunda ‘ülkem için evet, Cumhuriyet için evet, devlet için evet, millet için evet’ demek üzere yola çıktık. Bu düşüncelerimizi de vatandaşlarımızla paylaşmak için gezilerimize devam ediyoruz” dedi.

“SABRIMIZI VE GÖNLÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ”

MHP’nin Türkiye’de zor olanı başardığını vurgulayan Babahan, şunları söyledi:

“Kırılıp dökülen ne varsa, ülkem adına yok edilmek istenen ne varsa, sayın genel başkanımızın basiretli politikası neticesinde derlenip toparlanma yoluna girerek, bu ülkenin birlikteliğini sağlamak için bütün gayretimizle yola düştük. Allah yar ve yardımcımız olsun.  Bu yol zor bir yol, çetin bir yol. Bilenin de bilmeyenin de çok ahkam kestiği, farkında olmadan birçok şeylerin gözden kaçırıldığı bir Türkiye’de yaşıyoruz şu anda. İnadına bir şeyleri gerçekleştirmeki için ‘benim dediğim olsun’ mantığıyla hareket eden insanlarla karşı karşıyayız. Bir şeyi anlamak zorundayız. Bütün bunları yaparken hedefe doğru varmak için sabrımızı ve gönlümüzü ortaya koyacağız.”

“GELECEĞİMİZİ HEBA ETMEYELİM”

Başbuğ Alparslan Türkeş’in ‘gönül seferberliği’ sözünü hatırlatan Babahan, şöyle devam etti:

“Evet, her ülkücü, her Türk milliyetçisi, her MHP’li, bu sözü kendine şiar edinmelidir. Biz gönülleri yoklayıp, gönüllere girip küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp yolumuza devam etmek zorundayız. Biz insanları kucaklamak zorundayız. Her ülkücünün, milliyetçinin hayat felsefesinde şu vardır; canı kadar sevdiği ülkesi, bayrağı, coğrafyası, Türk dünyası. Bunlar için ölmeye hazır olan insanlardan beklenen şey bu duygu ve düşüncelerle yoluna devam ettiğini ispatlamasıdır. Biz bu yarış için yola çıktık. Biz diyoruz ki gelip geçici şeyler için, dünya nimetleri için, şahsi menfaatlerimiz için ülkemizin geleceğini heba etmeyelim. Yapmamız gereken neyse onu el birliği ile yapıp hedefe gitmek zorundayız.”

“16 NİSAN HAYIRLARA VESİLE OLACAK”

Babahan, Anamur’da göreve geldikten sonra önemli mesafe kaydettiklerini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çok ciddi sıkıntılarımız vardı. 8 ay kapısı kapalı kalmış bir parti, uğramayan insanlar, birbirini görmemezlikten gelen insanlar, kutuplaşmış, inatlaşma noktasına götürülmüş insanlar. Sebebini araştırmadan inat uğruna kamplaşan bu insanlarla barışmak, bir araya gelmek, gene kendi ülkümüzün yolunda devam etmek zorundaydık. Bu genç kadroyla bu işi başaracağımıza ve bizden beklenenleri yerine getireceğimize inanıyorum. Bütün arkadaşlarım bu azim ve gayretle ‘evet’ demek için yola çıktılar. Allah izin verirse 16 Nisan, sayın genel başkanımızın, parti genel merkezimizin, bizim ve ülkemizin geleceği için hayırlara vesile olacak. “

YENİ BİNA EKSİKLİKLERİ GİDERİLİNCE PARTİYE VERİLECEK

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Babahan, yeni parti binası ve üye sayımı ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

“Önceki yönetim kurulu görevden alındı, boşluktan sonra biz atandık. Atanan ilçe başkanı ve yönetimini görmemezlikten gelir gibi bir savsaklama, bir gayri ihtiyari davranış var. Ona da ben ‘inat’ diyorum. Eskisi gitti, yerine yenisi geldi. Eskisinin hükmünün olmadığını anlamamakta ısrar eden kafalar var. Onlar da bu işi kafalarına iyice sokmalılar. MHP tektir, İlçe Başkanı İsmet Babahan’dır ve yönetimiyle işin başındadır. Bundan sonra ‘bu işi bilmiyorduk, yanlışlık oldu’ denmesine izin verilmeyeceğini herkesin bilmesini isterim.

Üye sayımı yapılıp yapılmayacağı konusunda 16 Nisan’dan sonra bize verilecek talimat doğrultusunda hareket edeceğiz.

Biz göreve geldikten sonra sayın belediye başkanımızın partimizi ziyaretinde yeni binanın ihtiyaçları giderildikten sonra partimize verileceği, kendilerinin de partimizin emrinde olduğuna dair beyanatları vardır. Biz de kendilerine teşekkür ettik. Bir iki aksaklık olduğunu söylediler. Biz de başkınımıza inanıyoruz. Tabi ki MHP’lilerin parasıyla yapıldıysa bu bina, MHP’liler de bu binayı hak ediyordur. Başkanımız da verecektir.”

ESKİ BAŞKANLARIN ‘HAYIR’ DEMESİNİ SAYGIYLA KARŞILIYORUZ

MHP Anamur eski ilçe başkanlarının yaptığı ‘hayır’ açıklaması hatırlatılan Babahan, “Eski ilçe başkanlarının ‘hayır’ çalışmasını saygıyla karşılıyoruz. Bu konuda şu ana kadar partimizin aldığı herhangi bir karar yok. Ancak bunlar 16 Nisan’dan sonra değerlendirilecek” yanıtını verdi.

ANAMUR’DA YÜZDE 55 EVET ÇIKACAK

Babahan, referandum tahmini ile ilgili bir soruya da “Bizler şu anda 12-13 günlük bir parti yönetimiyiz. Bu zaman zarfında köylerde bir çalışma yapma imkanımız olmadı. Ama şehirde bizim de sahaya çıkmamızla ‘evet’ oyları yükselişe geçti. Ben Anamur’da yüzde 55 evet, yüzde 45 hayır çıkacağını tahmin ediyorum” dedi.

Toplantıya, MHP yönetim kurulu üyeleri Aziz Bozkurt, Kaan Ceren, Akan Karan, Alparslan Gümüş, Tevfik Uludoğan, Ümit Su, Yılmaz Tuğrul, Ekrem Derya, Ünal Uçar, Emre Kadıoğlu ve Mehmet Tuna, Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Karan, Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Temsilcisi Fatih Öğür ve Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Batun katıldı.

ESNAF ZİYARETLERİ

Babahan ve ekibi, kahvaltılı basın toplantısının ardından, Anamur esnaflarını ziyaret ederek referandum çalışması yaptı.12-nisan-2017100712-nisan-2017100612-nisan-20171008

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.