GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Kocamaz, 3 yıllık icraatı anlattı

10 Nisan 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

10-nisan-2017019Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’da Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, 3’üncü yıl tanıtım filmi gösterimi yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, programda yaptığı konuşmada, “Belediye başkanlığı veballi bir görev ve attığınız her adıma, yaptığınız her icraata dikkat etmeniz gereken bir görev. Vatandaşımızın hakkını, hukukunu koruyor ve o çerçeve içerisinde yaşadığınız, hizmet ettiğiniz bölgeye sorumluluklar taşıyorsunuz. Bu görevde zaman zaman insanları mutlu ederken, zaman zaman da mutsuz edebilirsiniz. Önemli olan toplum yararını düşünmek ve terazinin kefesinde ne tarafın ağır gelebildiğini görebilmektir. İşimiz gerçekten zor ama bizler zor işlerin adamıyız. 20 yıl Tarsus’ta alnımızın akıyla görevimizi yaptık ve 3 yıldır da Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin geneline hizmet veriyoruz. Belediye başkanları bir siyasi partinin adayı olarak ortaya çıkar ve görevi devraldıktan sonra o bölgede yaşayan büyün insanlara eşit mesafede durur. Öncelik herkesin ihtiyaçlarını giderebilmektir ve bunun için canla başla çalışır. Önemli olan boş kubbede hoş bir sada bırakabilmektir” dedi.

“Mersin Hak Ettiği Yere Gelecek”

Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi olarak 2 milyona yakın Mersinliyi ve 65 bin Anamurluyu içten ve gönülden sevdiklerini söyleyerek sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Hizmet, yüce gönül ve ehil kadro işidir. Liyakatli kadromuzla verdiğimiz hizmetler, önümüzdeki yıllarda katlanarak artacaktır. Mersin’imiz, tüm ilçelerimizle birlikte, hak ettiği yere mutlaka gelecektir. Her türlü engelleme ve kumpaslara rağmen belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için çıktığımız bu zorlu yolda, yorulmak nedir bilmeden çalışan mesai arkadaşlarıma ve desteğini bir an olsun esirgemeyen siz değerli Anamurlu hemşehrilerime can-ı yürekten teşekkür ediyorum. Hizmette 3’üncü yılımızın, Mersin’imize ve Anamur’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizleri, en kalbi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum.”

Kocamaz, daha sonra 3 yıl boyunca Mersin geneline sunulan hizmetleri ve hayata geçirilecek projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a Anamur’a sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de “Burhanettin Kocamaz Başkanımız Mersin genelinde ve Anamur’da yapılanları bizlere arz etti. Hesap veriyoruz programının Anamur bölümünde bizleri bilgilendirdiği için çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanım 2013’te aday adayı olarak yola çıktığınız da ben ve arkadaşlarım dimdik arkanızda durduk. Biz burada adamcılık olsun diye değil, Mersin’in yaşanabilir bir kent yapmak için Burhanettin Kocamaz’ın bilgi birikimi ile istenen hedeflere kavuşacağına inandığımız için saf tuttuk. Önümüzde 2 yıl daha var ve bize verilen süre sonunda gene yolsuz ve susuz köy bırakmadan Büyükşehir ve Anamur olarak faaliyete geçireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe günün anısına birbirlerine hediye takdiminde bulundu.

Toplantıya, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP  Anamur İlçe Başkanı İsmet Babahan, CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven, Doğru Yol Partisi Anamur İlçe Başkanı Mustafa Nevzat Taşdemir, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Batun, TÜRKAV Anamur İlçe Başkanı Mehmet Gümüş, Ülkücü İşçiler Derneği Anamur İlçe Başkanı Fatih Öğür, Dünya Yörükler Obası Genel Başkanı Fahri Şen, Alevi Kültür Dernekleri Anamur Şube Başkanı Nurgül Er, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri, muhtarlar ve Anamurlu vatandaşlar katıldı.10-nisan-201702010-nisan-201702410-nisan-201702310-nisan-2017022

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.