GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

MHP’den AK Parti’ye ziyaret

03 Nisan 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

3-nisan-2017008MHP Anamur İlçe Teşkilatı, AK Parti Anamur İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu.

MHP Anamur İlçe Başkanı İsmet Babahan, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Üyesi Ahmet Karan, AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz ve yöneticiler tarafından kapıda karşılandı.

AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, parti büyüklerinin ülkenin geleceği için birlikte hareket ettiklerini belirterek, “Biz de Anamur’da değerli hocamız İsmet Babahan ve ekibiyle birlikte parti büyüklerimizin aldığı karar doğrultusunda ülkemizin geleceği için birlikte hareket ediyoruz. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.

BABAHAN: “GÜNEŞİN 7 RENGİNİN YANINDA MASUM KIZI TAŞIYANLARA İNAT BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK”

MHP Anamur İlçe Başkanı İsmet Babahan da “Güçlü bir tabanı olan partiyiz. Çok kısa sürede derlenip toparlanıp bu işi liderimizin direktifleri doğrultusunda yerine getirip hep birlikte bu yola devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu ülkede yaşamanın ağır bir bedeli var. Bizi sıkıştırarak bu bedeli ödettirmeye çalışıyorlar. Farklı partilerin mensupları olabiliriz. Ama ülkemiz söz konusu olduğunda, cumhuriyetimiz söz konusu olduğunda, bu devleti kuran insanların hak ve emekleri üstümüzde olduğu sürece bizim bu birlikteliğimiz her şeye inat, yani Kandil’deki adama, İmralı’daki adama, dışarıda güneşin yedi renginin yanına masum bir kızı alarak taşıyan insanlara, Kürdistan bayrağının taşınmasına vesile olan insanlara inat birlikteliğimiz sürecek. Bu inadı kırıp bu ülkenin devamını Allah’ın izniyle 16 Nisan’da tamamlayacağız. Yürekten inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan da iki parti genel başkanının ülkenin bekası için bir araya geldiğini belirterek, “Genel başkanlarımız milletimizin anayasasını oluşturdular ve Meclisten geçtikten sonra referandum süreci başladı. Bu bağlamda hep birlikte çalışma yapıyoruz” dedi.

ÖZKAN: “BAHÇELİ HER ZAMAN ÜLKE MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞTI”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her zaman ülke menfaatları doğrultusunda çalışma yaptığını ve büyük faydalar sağladığını vurgulayan Özkan, şunları söyledi:

“Sayın Bahçeli bugün de yeni Anayasa dolayısıyla bizleri de bir araya getirdiği için kendisine teşekkür ederiz.  2001 yılında ülke iflas etme noktasına geldiğinde sayın Bahçeli Başbakan Yardımcılığı koltuğunu feda ederek ve ülkemizin erken seçime gitmesine ve bugünkü istikrarı sağlayan hükümetin seçilmesine vesile odu. Gezi olaylarında oynanmak istenen oyunun farkına vardı ve ülkücü gençliği sokaklara indirmedi ve bu oyunun başarısız olmasına vesile oldu. 17-25 Aralık’ta yine devletin yanında yer aldı. 7 Haziran seçimleri sonrasında Meclis Başkanlığı ile ilgili yaratılan kaos ortamına da müsaade etmedi. 15 Temmuz darbe girişiminde ülkücü gençlik başta olmak üzere milliyetçi hareket camiasına ‘meydanlara inin’ talimatı verdi ve hep birlikte Çanakkale ruhunu tüm dünyaya gösterdik. İlk defa dünya bir milletin darbe girişimini püskürttüğünü gördü. Bu birlik ve beraberliğimiz ülke menfaati doğrultusunda yeni anayasa ile birlikte de devam ediyor.”

“TERÖR ÖRGÜTLERİYLE OMUZ OMUZA VERENLERLE İŞİMİZ OLMAZ”

Her siyasi görüş bir zenginliktir ancak o siyasi görüş, ülke menfaati doğrultusunda aynı noktada buluşursa zenginliktir” diyen Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aksi takdirde zenginlik olarak görmüyoruz. Dolayısıyla bugün terör örgütleri ile el ele omuz omuza verenlerle de bizim işimiz olmaz. Bu ülke ne çektiyse terör örgütlerinden çekti. Terör örgütlerinin hepsi aynıdır. Çünkü tek bir noktadan emir alırlar. Allah’ın izniyle bu birliğimiz, beraberliğimiz 16 Nisan’da sandığa yansıyacak ve ‘evet’ diyerek dünya ülkelerine lider olacak yeni Türkiye’yi hep birlikte inşaa edeceğiz.

Dünya ülkeleri neden Türkiye’deki referandumla ilgileniyor ve Avrupa ülkeleri neden ‘hayır’ çalışması yapıyor? Bakanlarımıza siyasi çalışma yapmalarına müsaade edilmezken, terör örgütlerinin meydanlara inip mitingler düzenlemesine izin veriyorlar. Biz millet olarak siyasi görüşümüz ne olursa olsun, hangi partiden olursak olalım, bir başka ülkenin iç işlerimize karışmasına müsaade etmememiz lazım. 16 Nisan’da yüzde 70’lerin üzerinde sandıktan ‘evet’ çıkararak bu batı ülkelerine, Avrupa Birliği’ne en büyük dersi vereceğiz inşallah.”

“YENİ ANAYASANIN EN BÜYÜK AMACI İSTİKRARLI SİYASET”

Yeni anayasanın en büyük amacının istikrarlı siyaset, istikrarlı hükümet, büyük ekonomi ve büyük Türkiye olduğunu ifade eden Özkan şöyle devam etti:

“Bizim hedefimiz 2023, Batı’nın da hedefi 2023. Çünkü Batı, Türkiye’de kendi himayesinde bir iktidar istiyor. Hedefimiz, 2023’te tekrar iktidarımızla birlikte yer üstü ve yer altı zengin kaynaklarımızı işleterek dünyanın en zengin ülkesi haline gelmek. Batı nüfusu yaşlanıyor ve Batı ekonomik olarak da geriye gidiyor. Batı, Türkiye’nin her geçen gün devasa projelerle geliştiğinin farkında ve diğer taraftan Türkiye sevdalısı, vatan sevdalısı iki partinin el ele, omuz omuza vererek birlikte çalışması da Batı’nın paniklemesine vesile oldu. Bunu gerçekleştiren genel başkanlarımıza ve burada birlikte çalışan ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Anamur’da MHP’nin yeni başkanına ve yönetimine başarılar diliyorum ve nazik iade-i ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” 3-nisan-20170073-nisan-20170093-nisan-20170103-nisan-20170113-nisan-2017012

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.