POLİTİKA Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Elvan, Anamur’da partililere hitap etti

31 Mart 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

31-mart-2017020Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Anamur’da vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Anamur İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen mitingde, geniş güvenlik önlemleri alındı. Ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile çok sayıda vatanadş miting alanını doldurdu.

“BİR DAHA MİLLETİN GELECEĞİNE KASTEDİLEMEYECEK”

AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, mitingde yaptığı açılış konuşmasında, “2002’de milletin ‘Biz bundan sonra koalisyonları reddediyoruz, Milletin hür iradesini ayaklar altına alanları reddediyoruz, devalüasyonları reddediyoruz’ diyerek bir tercih yaptığını belirterek, şunları söyledi:

“Bu milletin iradesine hiç kimse vesayeti bir daha getiremeyecek. Ama şimdi bütün tercihlerden daha önemlisi geliyor. Bu milletin iradesinin tecelli edeği, artık bir daha kem düşüncelerin, düşmanca fitne, fesatların yapılamayacağı bir tercih gelecek önümüze, sandık gelecek. Bu sandığın manası şudur; birilerinin değirmenine su taşıyanlar, içimizdeki Hollandalılar, bir daha bu milletin geleceğine kastedemeyecekler. Biz diyeceğiz ki; daima millet, daima hizmet. Çalışmaya devam edeceğiz ve milli iradeyi tecelli etirme adına üstümüze düşen görevi yapacağız.”

“BİZ O İSİMLERİ ÇOBAN KÖPEKLERİNE VERİYORUZ”

Avrupa’ya da eleştirilerde bulunan Yılmaz, şöyle devam etti:

“Benim Cumhurbaşkanıma, benim bakanlarıma terbiyeslik yapanlara, şerefsizlik, haysiyetsizlik yapanlara 16 Nisan’da cevabını vereceğiz. Artık 1970’lerdeki götürüp fabrikalarınızda işçi yaptığınız Türk milleti yok. Artık bu millet fabrika sahibi, patron oldu. Artık Türkiye devletiyle, milletiyle bütünleşerek bütün devletlerin arkasından gıpta ile baktığı bir ülke haline geldi. Bizim dedelerimizin adı Kanuni, Fatih, Yavuz Selim, Abdülhamit’tir Sizin dedelerinizin adı ne? Hitler, Toni, Co. Biz bu adları sürülerimizi bekletmek için çoban köpeklerine veririz. Bu millet size gereken cevabı 16 Nisan’da verecek.”

İl Başkan Yardımcısı Erhan Çontar, İl Başkanı Cesim Ercik ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, kısa konuşmalarla partililere “hoşgeldiniz” dediler.

“20-30 SENE SONRASINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Ardından kürsüye çıkan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yeni anayasa ile Türkiye’nin güçlü hükümete kavuşacağını belirterek, “Biz şu anda güçlü bir hükümetiz. Ancak ileriyi, 20-30 sene sonrasını düşünerek yeni sistemi hayata geçirmek isityoruz. Yeni sistemde yüzde 50’nin üstünde oy alan parti hükümet kuracak ve bu hükümeti oylarınızla siz belirleyeceksiniz” dedi.

Anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler veren Elvan, “Bu milletin her şeyi yapabilecek gücü var. Yeter ki birlik bütün içinde olalım. Biz ülkemizi 2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmayı hedefliyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var. Bu gücü harakete geçirmek için sizlerden 16 Nisan’da güçlü bir ‘evet’ istiyoruz” diye konuştu.

“KILIÇDAROĞLU, YALAN MAKİNESİ”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da eleştirilerde bulunan Elvan, şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu, ‘tek adam’ diyor. Tek adam görmek istiyorsa kendine bakmalı. 7 seçimde tuş oldu. ‘Oyları arttırmazsam istifa ederim’ dedi ama hala yerinde duruyor. ‘Rejim değişikliği’ diyor. 18 maddenin neresinde rejim değişikliği yazıyor? Yalan makinesi bir muhalefet liderinin yalanlarla kampanya yürütmesi ülkemiz için içler acısı bir durum. Bu referandumdan sonra CHP’de bir değişim olacak ve halkla bütünleşmenin yollaranı aramaya başlayacaklar.”

Elvan, konuşmasını, “Tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet için 16 Nisan’da hep beraber ‘evet’ diyeceğiz. Toroslar’ın insanı yiğittir, merttir. Sizlerin ferasetine güveniyoruz” sözleriyle tamamladı.31-mart-201700331-mart-201700231-mart-2017004

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.