GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Esnafa müşteri memnuniyeti eğitimi

22 Ocak 2017

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

21-ocak-2017011Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun yararlanıcısı olduğu ve kısa adı ’ADAPTESK’ olan ’Esnaf ve Sanatkarların Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi’ kapsamında Anamur’da ilçe esnafına “İnovasyon ve Müşteri Memnuniyeti” başlığı altında eğitim verildi.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki eğitime Anamur Esnafa ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin ile oda üyesi esnaf ve sanakarlar katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Mersin ESOB Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Cevdet Tekbaş, Birlik Başkanı Talat Dinçer’in projenin esnafına sunacağı katkıdan ve bu katkıdan esnafların faydalanması ve yaygınlaşması yönündeki mesajını ileterek proje hakkında bilgilendirme yaptı.

Tekbaş, “ADAPTESK Projesi esnaf sanatkarlarımızın rekabet edebilirliğinin ve kalifiye eleman kaynaklarının geliştirilerek, ekonomik hayatın içerisinde daha kalıcı bir hale gelmelerine katkı sağlayacak, kamu kurum ve kuruluşları ile mesleki kuruluşlarımızın işbirliğinin artmasına ve belirlenen pilot iller dışında da ülke genelinde uzmanlaşmış bir kalifiye eleman ve teşkilat yapısının ortaya çıkması noktasında önemli katkılar sağlayacaktır. ADAPTESK projesi kapsamında, Eylül ayı itibariyle ilimizde başlatılan sektörel ve hayat boyu öğrenme kapsamında verilen eğitimler il merkezimiz ve ilçelerimizde faaliyet gösteren tüm esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik olarak düzenlenmeye devam edilmektedir” dedi.

Daha sonra söz alan Kişisel Gelişim Uzmanı Vedat Kahyalar ise projenin Türkiye’ de Mersin’in de içinde olduğu 8 ilde yürütüldüğünü belirtti.

Kahyalar, “Projenin koordinasyonu Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliyi tarafından yapılmaktadır. Projemizin iki temel hedefi bulunmaktadır. Birinci hedefi Mersin ESOB bünyesindeki eğitim ve danışmanlık merkezinin hizmet kapasitesini arttırılarak Mersin il genelindeki esnaf ve çalışanlarına yönelik hizmet kalitesi ve kapasitesini arttırmak. İkinci temel hedefi ise Proje kapsamında düzenlenecek eğitimler ile il genelindeki esnafların değişen piyasa koşullarına yönelik mesleki bilgi ve becerilerinin arttırılmasına katkı sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Kahyalar daha sonra Anamur esnafına kişisel ve kurumsal gelişim alanında bilgiler aktararak eğitimini tamamladı. Eğitim sonrası katılım sağlayan esnaf sanatkarlara katılım belgesi takdim edildi.21-ocak-201700921-ocak-2017010

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.