GÜNDEM-YAŞAM, POLİTİKA Haberleri

Konular|
Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Ali Yücelen basınla kahvaltıda buluştu

23 Mayıs 2015

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

MHP Mersin Milletvekili adayı Ali Yücelen Anamur’da bulunan basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili iş adamı Ali Yücelen, Basınla yaptığı kahvaltıda kendini anlattı, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Yücelen basın mensuplarına yaptığı konuşmada, yerel basının öneminin farkında olduklarını belirterek, “ülkemizde bütün basın sussa bile susmayacak, susturulmayacak olanının yerel basın olduğunu biliyoruz. Ülkemizin demokrasisinin sizle beraber gelişeceğinin de farkındayız” dedi. Basınla bu tür toplantıları da sürekli hale getireceklerini belirtti. Daha sonra söz alan MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, MHP olarak ülkemizde bir rejim sorunu olacağını düşündüklerini ve bunları yerel basınla paylaşmak istediklerini belirtti. Bulut “yere basının vatandaşı aydınlatmada sorumluluğu olduğunu biliyor ve yerel basını önemsiyoruz. Milliyetçi Hareket partisinin seçim bildirgelerinde Türkiye’nin sorunlarını ve çözümünü somut bir şekilde beyan etmiştir. Şu anda partimin bütün organları ilçemizi tarayarak partimizin politikalarını Ülkemizin içinde olduğu durumu anlatmakta” dedi. Bulut iktidar olmak istediklerini, bunun içinde her konuda kadrolarının hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Anamur’dan hiç kopmadım.

Daha sonra tekrar söz alan Milletvekili adayı Ali Yücelen, Kendisini Anamur’da doğduğunu Anamur’da büyüdüğün ilkokulu Anamur’da okuduğunu, ailenin mecburi seyahati nedeniyle Ankara’ya gittiklerin ancak Anamur’la bağlarının hiç bir zaman kopmadığını, hatta Anamur’un- Mersin’in esnafı olduğunu belirterek sözlerine başladı. “Anamur ve Mersin aktif iş hayatımın içinde. Memleketimizi seviyoruz, memleketimizin kıymetinin farkındayım. Bu amaçla zaten memleketimle ilgili sosyal sorumluluk projelerinde de (Mamure kalesinin geçici tarih kültür miras listesine ‘ONESKO’ alınması konusunda inisiyatifimiz olmuştu) yer aldığımı biliyorsunuz. Bu tür çalışmalarımız siyasetin içinde kalsak ta kalmasak ta devam edecek. Bu yola dünyevi makamları hedefleyerek çıkmadık” diye konuştu.

Gönüllere girmeyi hedefliyorum.

Anamur’lunun üzerimizde hakkı olduğuna inanıyorum. Bu hakkı Anamur’a geri ödemek gibi bir durumumuz olduğunu düşünüyorum.

Yücelen konuşmasını şöyle sürdürdü.” Ben gönüllere girmeyi hedefliyorum, gönüllere girmek istiyorum. Anamurlunun üzerimizde hakkı olduğuna inanıyorum. Bu hakkı Anamur’a geri ödemek gibi bir durumumuz olduğunu düşünüyorum. Öncelikle beraber çalışacağımız Anamur’u aydınlık yarınlara beraber taşıyacağımız halkımızın da bizimle beraber gönülleri birleştirmesinin önemine inanıyorum. Bu gün çıktığımız yol gönülleri birleştirmek üzere çıkılana bir yoldur. Şimdiye kadar bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizle, geçmişten tanıdığımız belki büyüklerini belki küçüklerini bildiğimiz tanıdığımız tanımadığımız bütün ailelerle bir araya gelerek, herkesle tanışarak öncelikle gönüllerimizi birleştiriyoruz” dedi. Yücelen, Ülkü ve kader birliklerinin zaten var olduğunu belirterek “gönüllerimizi de kaynaştırıyoruz ve sonra kaynaşmış olan bu gönüllerden son derece güzel projeler ve çok güzel bir gelecek vizyonunun çıkacağından eminim” dedi. Anamur-Bozyazı- Aydıncık tüm Mersin’e hizmet etmek için illaki vekil olmaya gerek olmadığını, seçim sonucu ne olursa olsun ömrümüz ve gücümüz olduğu surece memleketimiz için bir şeyler yapmaya, bir şeyler ortaya koymaya gayret göstereceğini, bölge için kurmuş olduğumuz planlar, gelecekle ilgili vizyonumuzun bir bütün olduğunun da altını çizerek sözlerine ekledi.

Daha sonra Ali Yücelen sorulan sorular üzerine; Eğitim alan Anamurluların eğitim sonrası ilçesine dönme isteği olduğunu bunun da Anamur için şans olduğunu belirtti. Yücelen partisinin genel politikalarına da değindi.

“Ben 7. sırada da olsam 17. sırada da olsam 1. sıradaymış gibi çalışmaya devam edeceğim.  Bütün hemşehrilerimi kendi çocuklarına sahip çıkmaya dua etmeye ve partimize oy vermeye davet ediyorum” dedi.

Köyler de babasıyla ilgili bir çok hikaye dinlediğini bunların da kendisini mutlu ettiğini belirten Yücelen, “Babamızın ismini üzerimizde gururla taşıyoruz”.dedi.

Ünlüselek hotel de yapılan kahvaltılı toplantıya MHP Anamur ilçe Başkanı Erdal Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Kara, Hasan Ali Sarıca, Abnamur Belediyesi basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Osman Tanrıverdi, Muhammed İbrahim Arıkan, Emlak servisi sorumlusu Murşit Aydın ve basın mensupları katıldı.

haber00327haber00236haber00141haber00425

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.