Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Polis günü törenle kutlandı.

11 Nisan 2015

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

10 Nisan Polis Günü Cumhuriyet  Meydanında düzenlenen tören ile kutlandı.

Tören Atatürk Anıtı?na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından Polis memuru Ali Uysal ?Polisim? adlı şiirini, Kreş öğrencileri de Polis Günü ile ilgili şiirler okudular.

Şiirlerin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anamur İlçe Emniyet Müdürü M. Ercan Yılmaz yaptı. Yılmaz yaptığı konuşmada, ?Mensubu olmaktan daima onur ve gurur duyduğum, mazisi başarılarla dolu, verdiği hizmetlerle yüce Türk milletinin sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Türkiye Cumhuriyetinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümünü sizlerle kutlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Polis Teşkilatı, bir buçuk asrı aşan engin deneyimi, yetişmiş insan gücü, modern donanımı ile halkına hizmet vermeye gayret gösteren, güçlü ve etkin bir kurum olarak, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, kendisine verilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme azminde ve kararlılığındadır.

Halkımızın teşkilatımıza göstermiş olduğu yakın ilgi, sevgi, güven ve destek, zor görevlerimizin yerine getiriltmesinde bizlere güç vermektedir

Vatandaşlarına hizmeti kutsal bilen ve yaptığı hizmetleri vatandaşın memnuniyeti esası üzerinde temellendiren teşkilatımızla geleceğimizi daha huzurlu ve güvenli olacağına yürekten inanıyorum.

Törenimize katılan saygıdeğer konuklara, teşekkür eder, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazi, malul ve emekli mensuplarımızı minnetle anar, şehitlerimizin bize emaneti olan dul ve yetimlerimiz ile halen görevi başında büyük gayret ve özveri ile hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler diler, yüce milletimizin hizmetinde nice başarılı yıllara ulaşmak temennisiyle saygılar sunarım? dedi.

Düzenlenen törene Anamur İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Vedat Temel, Anamur İlçe Emniyet Müdürü M. Ercan Yılmaz,  Anamur Jandarma Bölük Komutanı Hayrettin Fidan, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, dairi amirleri , sivil toplum kuruluşu temsilcileri, polisler ve vatandaşlar katıldı.

haber00115haber00212haber0038

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.