Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı yapıldı

06 Kasım 2014

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Anamur Belediyesi Kasım Ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Türe Başkanlığında toplandı.

Belediye Meclis salonun da yapılan toplantıda gündem maddeleri ele alındı. Gündemin 3 maddesi Adana Kültür Varlıları Koruma Bölge kurulu kararına göre Sultana Alaaddin Mahallesinde bulunana Akcami ‘nin “parsel bütünlüğü ve Cami alanı korunacak şekilde alan tanımı” talebi imar komisyonunun olumlu görüşü oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde yer alan Sultan Alaaddin Mahallesi 831 ada 5 no?lu mülkiyeti Anamur Belediyesine ait 359,78 m2 yüzölçümlü arsanın satışına ilişkin komisyon kararı kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesinde yer alan Anamur Ören Mahallesi Denizkent sitesi içinde yer alan trafonun TEDAŞ? a devri için yer tahsisi yapılması hususu  imar komisyonuna havale edildi.

Gündemin 6. Ve 7. Maddelerinde yer alan Mülkiyeti Anamur Belediyesine ait arsaların satışı ile ilgili husun görüşülmek üzere imar komisyonuna havalesi oylanarak kabul edildi.

Gündemin 8. Maddesinde yer alan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün sera yapıları ile ilgili mevzuatın görüşülmesi için imar komisyonuna havale edilmesi oylanarak kabul edildi.

Gündemin 9. Maddesinde yer alan müracaatın görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edilmesi oylanarak kabul edildi.

Gündemin 10.Maddesinde yer alan Kalınören mahallesi mezarlık yanındaki mülkiyeti belediyeye ait arazide, sınırlı ayni hak tesisi yöntemiyle (yap işlet devret mevzuatına göre) çocuk parkı ve spor kompleksi tesisi yapımı için ihale yoluyla talep oluşturulması işlemlerinin yerine getirilmesi için Belediye encümenine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 11.Maddesinde yer alan 27 Kasım ve 4 Aralık 2014 tarihleri arasında Almanya Bingen Kardeş Kent Belediyesi?nin davetlisi olarak inceleme ve çalışma gezisi için ilgili personelin katılımın sağlanması hususu görüşülerek kabul edildi.

Gündemin 12.Maddesinde yer alan Anamur Belediye Başkanlığı 2015-2019 Stratejik Planı?nın meclis üyelerince incelenmesi için süre verilmesi, 17 Kasım Pazartesi ve  21 Kasım Cuma günleri toplanılarak planın karara bağlanması hususu oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 14.Maddesinde yer alan 5393 Sayılı Kanunun 62.maddesi gereğince 2015 yılı Belediye Bütçesi görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Gündemin 15 maddesinde bulunan 2015 yılı uygulanacak vergi, harç ve tarifelerin görüşülmesi bütçe komisyonuna havale edildi.

Belediye meclisi 17 Kasım Pazartesi günü saat: 10.00 da  ve 21 kasım Cuma gün saat: 09.00 da toplanarak  12. Madde bulunan  2015-2019 Stratejik Planı ve 2015 yılı Belediye bütçesini görüşecek.

haber001haber002

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.