Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Yarınlar Umut Olsun Projesi tamamlandı

25 Ekim 2013

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

xmmtnblxe011Mersin Valiliği tarafından finanse edilen ve Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü?nün yürüttüğü Yarınlar Umut Olsun Projesi?nin tamamlanması dolayısıyla kapanış programı düzenlendi.

Belediye salonunda düzenlenen programa Kaymakam Cengiz Cantürk, Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ayhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, İlçe Emniyet Müdürü Murat Üngör, Garnizon Komutanı Alb. Ekrem Kesikbaş, daire amirleri, projede görev alan emniyet görevlileri, eğitimciler, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Proje Koordinatörü Başpolis Muhammet Temizkan, programda yaptığı konuşmada, sokakta kötü arkadaş çemberinde her türlü tehlikeye açık ortamlarda bulunan çocukların büyük risk altında olduğunu belirterek, ?Sizleri kötü alışkanlıklardan, tehlikelerden korumak, güvenli bir gelecek sunmak ve eğitiminize katkıda bulunmak amacıyla polis olarak üzerimize düşen sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık? dedi.

Projede görev yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Bahar Bakırcıoğlu da proje kapsamında yapılan çalışmaları gösteren fotoğraf ve elde edilen verilerden oluşan istatistikleri içeren bir sunum yaptı. Bakırcıoğlu, projeye katılan 88 öğrenciden 66?sının derslerinde başarı grafiğinin yükseldiğini belirterek, bu veriye bakıldığında projenin olumlu sonuçlandığının görülebileceğini söyledi.

İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ise projeye katılan öğrencileri ve ekipleri kutladı. Öksüz, ?Eksik olan birşey tespit ettim. Çocuklarımızın mutlaka Çanakkale?yi görmelerini arzu ediyorum. Kaymakamımız ve diğer kurumlar bu konuda çalışma yaparsa biz de destek veririz. Çocuklarımızın geleceklerine yön vermeleri açısından mutlaka Çanakkale şehitliğini ve müzeyi gezmelerini isterim? diye konuştu.

Projeye katılan öğrencilerden Derya Işık da duygulu konuşmasında, proje bitiminde arkadaşları ve polislerden ayrılacağı için korktuğunu belirterek, ?Çünkü çok bağlanmıştım onlara ve birbirimizi benimsemiştik. Ama biz hiçbir zaman ayrılmayacağız ve kalplerimiz daima birlikte olacak. Biz her zaman Yarınlar Umut Olsun Projesi?nin öğrencileri olacağız? diye konuştu.

Velilerden Ümmü İn ise projeye şüpheyle yaklaştığını ancak bazı çalışmalar ve etkinlikleri gördükten sonra güvendiğini belirterek, ?Bu proje, hayatımızı değiştirdi ve çocuğuma yeni bir yol çizdi. Emek verenlere teşekkür ederim? dedi.

Projeye katılan öğrencilerin sunduğu gitar dinletisinin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.xmmtnblxe007xmmtnblxe008xmmtnblxe006xmmtnblxe010xmmtnblxe005xmmtnblxe015xmmtnblxe012xmmtnblxe013xmmtnblxe014xmmtnblxe009xmmtnblxe016xmmtnblxe017xmmtnblxe018

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.