Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Emniyetten yat turu

25 Mayıs 2013

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

tkszblrhm006Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü?nün Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürüttüğü Yarınlar Umut Olsun Projesi kapsamında yat turu düzenlendi.
Proje kapsamında belirlenen 80 öğrenciden yaklaşık 20 kişilik grubun katıldığı geziye, Anamur İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu ve eşi Pınar Tuğluoğlu, Toplum Destekle Büro Amiri Muhammet Temizkan, birim amirleri polis memurları, projede görevli Sosyal Hizmetler Uzmanı Bahar Müge Bakırcıoğlu, Yaşam koçlarından Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Yaşar Alıcı ve Gazeteci Tahsin Ünlü ile Anamed Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Neşe Kayardı katıldı.
Anamur iskelesinden başlayan tur kapsamında yatta kahvaltı yapıldı. Ören Beldesindeki deniz feneri önünde verilen molada ise öğrenciler deniz keyfi yaptı. Daha sonra Mamure Kalesi?ne geçilen geziye katılan öğrenciler, ilk kez Anamur ve çevresini denizden gördüklerini belirterek, turu organize edenlere teşekkür ettiler.
Yat gezisi sırasında üzerinde Yarınlar Umut Olsun yazan pasta kesilerek öğrencilere ve katılanlara ikram edildi. Öğrencilerle gerçekleştirilen sohbette de yaşam koçları tarafından çeşitli bilgilendirme tavsiyelerde bulunuldu.
Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, projenin amacının gençlerinin geleceğini doğru planlamasına katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak, ?Bizler adalettten şaşmayan bir milletin torunlarıyız. İleride bizlerin yerini sizler alacaksınız. Adaletten şaşmadan ülkenize hizmet eden insanlar olmanızı istiyoruz. Buna biraz katkımız olursa çok seviniriz? dedi.
Tuğluoğlu, öğrencilere bir de sürpriz haber verdi. Projeye destek veren Mersin Valiliği ile irtibata geçtiklerini ifade eden Tuğluoğlu, ?Sizlerin Akdeniz Oyunları?nı izleyebilmeniz için bir organizasyon yapıyoruz. Büyük bir aksilik olmazsa hep birlikte bu oyunları izleyebileceğiz? dedi.
Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Yaşar Alıcı da gençlerin doğru yönlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Alıcı, öğrencileri Taşeli Yöresi ve kültürü hakkında bilgiler de verdi.
Zaman zaman müzik eşliğinden oyunların oynandığı ve halayların çekildiği yat turunun ardından öğretmen evinde öğle yemeği yendi.tkszblrhm009tkszblrhm012tkszblrhm013tkszblrhm015tkszblrhm016tkszblrhm017tkszblrhm018tkszblrhm022tkszblrhm026

Yapılan Yorumlar:1 Adet

  1. YARINLAR UMUT OLSUN Yorumu:

    GÜZEL BİRGÜNDÜ… GÜZEL BİR BİRLİKTELİKTİ… BURDA BAŞLADI BURDA BİTMEYECEK..YARINLARA TAŞINACAK… HEP BERABER…

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.