GÜNDEM-YAŞAM Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Belediye Başkanı Mehmet Türe Sanayi esnafını ziyaret etti

01 Ağustos 2009

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

turesanayii-2Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Sanayi Esnaflarını tek tek işyerlerinde ziyaret etti, onlarla kucaklaştı, sohbet etti, değerlendirmelerde bulundu.
Başkan TÜRE’ye ziyaretinde MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Fen İşleri Müdürü, Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğü yetkilileri, Basın ve Halkla İlişkiler Görevlileri ile Sanayi Sitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Ziyaretlerde Büyük sorunlar yaşayan Esnafları dinleyen Başkan TÜRE, tümünü not aldırarak çözümlenmesi için belediyenin tüm imkanlarının kullanacağını söyledi. Sanayi bölgesindeki genel sorun ve esnafların görüşleri, kış aylarında sanayinin doğusunda ve kuzeyinde yer alan derelerin taşarak sanayiyi ve işyerlerini su altında bırakması bir başka sorun ise asfaltın yetersiz kalışıyla oluşan tozlanma olarak başkana birebir iletildi.
Başkan TÜRE konu hakkında kendisine eşlik eden Belediye Fen İşleri Müdürü’yle sürekli istişare halindeydi ve çözüm için neler yapılabileceğini konuştu.
Ziyaretler esnasında Usta, Çırak, Demirci, Marangoz, Çaycı, Motorcu, Yağcı, Parçacı, Tornacı, Hurdacı, Marketçi tüm esnaf ve vatandaşlarla tokalaşan ve kucaklaşan Başkan Mehmet TÜRE, olumlu tepkilerinden oldukça hoşnut kaldı ve yüzü hep güldü.
Turizm sezonu dolayısıyla Parke çalışmasına İskele Yolu ile başlandığını belirten Başkan TÜRE, Esnaflara; ‘Sıra Sanayimizde, Anamurumuza yakışır bir Sanayide, bekleyin sorunları yerinde tespit ettik, çok az bir zaman kaldı’ dedi.
Ziyaretler sırasında Sanayideki kahve ve çay ocaklarında oturmayı ihmal etmeyen başkan TÜRE, Cuma Namazını Sanayi Camisinde Esnaflarla kılarak öğle yemeğini de yine sanayi esnaflarıyla Sanayide bir lokantada yedi.
Ziyaret sonunda Başkan TÜRE: ‘Biz tüm Anamur’un güzelleşmesi ve gelişmesi için çaba sarfediyoruz, Vatandaşlarımızın evlerine ekmek götürdükleri, ekmek teknelerinin yer aldığı Sanayi Sitesi bu güne dek bir kenara itilmiş, bu kabul edilemez bir gerçek. Anamur için sanayimizin önemini biliyoruz, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza sorunlar hususunda bize bilgi verdikleri için teşekkür ediyorum, Üzerimize düşeni en kısa zamanda yapacağız? diye konuştu.turesanayii-1
turasanayii-3

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.