GÜNDEM-YAŞAM, SPOR Haberleri

Haberi Arkadaşına Gönder Haberi Arkadaşına Gönder

Yeni Anamurspor’da yeni yönetim seçildi

25 Haziran 2012

www.haberanamur.net te yayınlanan haber ve fotoğraflar, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz.

Yeni Anamurspor’un olağan genel kurulunda 30 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi.
Belediye Meclisi salonunda yapılan olağan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Başkanlığını Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş’ın yaptığı olağan genel kurula 53 üyeden 45′i katıldı. Gündeme geçilmeden önce oylamaların açık oylama şeklinde yapılması kabul edildi.
Toplantıda, Kulüp Başkanı Muhammet Bulut’un okuduğu faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Ayrıca, 373 lira para ile yeni yönetime devredildiğini gösteren denetleme kurulu raporu ve 400 bin liralık tahmini bütçe de oybirliği ile kabul edildi.
Eski başkanlardan Sefa Mert, Divan Başkanı Mithat Ertaş’ın önerisiyle Onursal Başkan olarak seçildi. Mert, kararın kendisini duygulandırdığını belirterek, gösterilen ilgi ve saygıya teşekkür etti.
Kulüp tüzüğünün 19. maddesinde yapılan değişiklikle yönetim kurulu asil üyelerinin sayısı 30′a, yedek üyelerin sayısı da 15′e yükseltildi. Tek liste ile yapılan seçimde 45 üyenin tamamının oylarını alan yeni yönetim seçildi.
Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine İhsan Koyuncu, Suat Dağıstan, İbrahim İpek, Erdal Karan, Yener Fazlıoğlu, Halil Cep, Fevzi Alpyağal, Mustafa Tezcan, Veli Temel, Mehmet Göksu, İsa Fidan, Hasan Gürbüz, Bahadır Yıldız, Abdulnasır Aydın, Nedim Aydın, Adnan Kül, Musa Dönmez, Esat Süslü, Aziz Bozkurt, Şeref Emil, Orçun Öztürk, Durmuş Aslan, Türkay Ehliz, Aytül Dalaklıoğlu, Belgin Gökyar, Tamer Nar, Yıldıray Seyrak, Ferudun Nohut, H. Ali Sarıca ve Erdoğan Kaya seçildi.
Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Süleyman Demir, Ali Çetin, Erdal Kanmaz, Mesut Aydın, Cüneyt Kavak, Erol Avşar, Adem Ekinci, Erdal Bulut, Ahmet Çetin, Kaan Ceren, Ali Baki, Mustafa Tanrıkulu, Emin Çilingir, Ali Göksel ve Ali Kaşka’dan oluştu.
Denetleme Kurulu, Şener Elmas, Hüseyin Gürel ve Kamil Ayhan’dan oluşurken, Sefa Mert, Adnan Kül ve Fatih Uygur, ASKF üyesi olarak seçildiler.
Belediye Başanı Mehmet Türe, toplantıda yaptığı konuşmada, 3 yıldır kulüp başkanlığını yürüten Muhammet Bulut’a hakarete varan eleştiriler yapıldığını belirterek, “O kişiler şu anda burada değiller. Önceki genel kurulda da burada değillerdi. Kulüp için yardım istendiğinde yoklardı” dedi.
Yeni Anamurspor’un çıtayı hep yüksek tutuğunu ifade eden Türe, şunları söyledi:
“Bu çıtayı yine yüksek tutmak için yeni bir heyecanla, yeni bir ekiple işe koyulacağız. Bu amaçla yönetime katılımı artırmayı düşündük. Herkes taşın altına elini koyarsa Akhisar Belediyespor gibi önümüzdeki bir iki yılda büyük başarılar kazanabiliriz. Ben başarı için üzerime düşeni yapıyorum ve kulüp için çalışıyorum. Sürem dolmadan Sosyal Tesis yanına futbol sahalarını da yaparak Anamurspor’a mükemmel bir tesis kazandıracağım. Sizlere ve Anamur’da yaşayan herkese sesleniyorum: Lütfen bu yolda beni yalnız bırakmayın. Bu takım benim takımım değil, Anamur’un takımıdır.”
Kulüp eski Başkanı Muhammet Bulut da 3 yıl önce yapılan genel kurulda futboldan anlamadığı halde Anamur’un değerlerine sahip çıkma düşüncesiyle başkan olduğunu belirterek, “Santraforun ne olduğunu bile bilmezken görev yaptığım süre içinde elimden gelenin en iyisini yaptım. 3. Lig kapısından döndüğümüz sezon, kulüp tarihinin en iyi ikinci derecesini elde ettik. 3-5 kişiyle bu işi yürütmeye çalıştık. Eğer önümüzdeki sezonlarda hep birlikte olursak bu işte başarılı oluruz” dedi.
Bu yıl playofa katılmayarak 40 bin lira tasarruf sağladıklarını ifade eden Bulut, “Altyapı güçlendirilip yeni bir yapılandırmayla yola çıkılmalıdır. Önümüzdeki bir iki yıl içinde 3. lig kaldırılacak. BAL liginden 2. lige yükselme olacak. Buna hazırlanmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından genel kurul kapatıldı.
Yeni yönetimin önümüzdeki günlerde yapacağı ilk toplantıda başkan, başkan yardımcıları ve diğer görevlileri seçeceği kaydedildi.rlyslbcmy013
rlyslbcmy012rlyslbcmy008rlyslbcmy011

Yapılan Yorumlar:2 Adet

  1. Gokcin Yalçın Yorumu:

    Yeni Anamur spor ve yeni yönetimine basarılar.

  2. editor Yorumu:

    Yeni yönetime ve özellikle yeni yönetime giren renkli kişilere başarılar dilerim.

Yorumlayın

Anket

Mersin - Antalya yolu tamamlandığında Anamur'a ne gibi faydaları olur?

  • Turizm yatırımları artar, turizm gelişir (45.0%, 513 Oy)
  • Göç alır, fayda değil zarar getirir (33.0%, 375 Oy)
  • Anamur'un il olmasına katkı sağlayabilir (12.0%, 134 Oy)
  • Tarım ürünleri kolay pazarlanır (10.0%, 116 Oy)

Toplam Oy: 1,139

Loading ... Loading ...

HAVA DURUMU

ANAMUR

İLETİŞİM SAYFALARI

Son Yorumlar

  • Mehmet Büyükarı: Işıklar içinde olsun… İlk kez Bulut’u...
  • Şeref Koz: Genç meslektaşımız Sevgi Kilunç’ı ve onun yetişmesine katkı...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Haziran emekçiler için ne kadar hüzün dolu olsada yine...
  • Mahmut Gazi ÖZSOY:
  • Mahmut Gazi ÖZSOY: Emeği geçen tüm usta öğretici, kursiyer, idareci ve...
  • Vatandaş: Sayın Müdür Bey, Anamur Devlet hastahanesi yeni binasına...
  • Şeref Koz: Kim ne derse desin Anamur’da en çok çalışan CHP’liler...
  • Şeref Koz: Ruhu şad olsun. Sayın Fikri Sağlar’a ve ailesine başsağlığı...
  • Vatandaş: Biz toplum olarak şak-şak yalaka ve taklacılığını ekonomik,...
  • Abdullah Aydın: Emek en yüce değerdir.